بیانیه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر به مناسبت شهادت سرافرازانه سردار حاج قاسم سلیمانی

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۴ کد : ۱۱۰۲۱ اخبار تصویری

بسم الله القاصم الجبارین

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

شهادت سردار سرافراز اسلام، سردار دلها، یار جان برکف ولی زمان، امام خامنه ­ای (مدظله العالی)، سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر یاران او به ویژه مجاهد نستوه شهید ابومهدی المهندس را به پیشگاه حضرت ولیعصر ارواحنا فداه، مقام عظمای ولایت، تمامی مجاهدان راه حق، ملت ایران بویژه دانشگاهیان و خانواده ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.

سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی رضوان الله علیه نمونه ­ای بارز از صفا و اخلاص بوده و به تبعیت از حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب علیهما السلام، جلوهای زیبا از دل باختگی به ولایت و خدمت به خلق را در عرصه­ های مختلف به ظهور رساند. سرانجام قلب آتشین و مملو از عشق به شهادت آن بزرگ­مرد در کنار دوستان شهید خود آرام گرفت. گوارا باد بر تو ای سید شهیدان مقاومت، ای فاتح دلهای والح و ای یاور و پناه مظلومان.

هرچند امروز قلب مردم ایران بلکه قلب تمامی آزادگان جهان با عروجت داغدار شده است. اما دولتمردان شقی، سخیف و احمق آمریکا بویژه ترامپ ملعون بدانند که خون سردار عزیز ما تنه درخت مقاومتی را تنومند کرد که میوه ­های آن هزاران سلیمانی را به ثمر خواهد نشاند. ما اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر با روح سردار عزیزمان و دوستان شهیدش پیمان می­بندیم که تا آخرین نفسمان راه آنها را ادامه دهیم و پشتیبان ولی فقیه و امام خود باشیم و پرچم پر افتخار اسلام و دفاع از حریم ولایت را تا ظهور حضرت ولیعصر ارواحنا فداه بر افراشته نگه داریم. از همه مسئولان کشور نیز تقاضا داریم که به تبعیت از فرمایشات ولایت مطلقه فقیه ضمن ادامه راه پرافتخار شهید حاج قاسم سلیمانی و سایر شهدا اجتناب از طاغوت و استکبار جهانی و دل نبستن به آنها را سرلوحه همه کارهای خویش قرار داده و مانند سردار عزیزمان، خادم مخلص و بی­ ریای ملت باشند. ما دانشگاهیان ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت سردار رشید جهان اسلام به سپاه سرافراز پاسداران انقلاب اسلامی، تقاضا داریم بنا به امر امام خامنه ­ای(مدظله العالی) انتقام سخت ملت ایران را از آمریکای جنایتکار و مزدوران منطقه­ ای ­اش بگیرند تا مرحمی باشد بر دلهای غمدیده ملت شریف ایران و همه آزادگان و مظلومان در سرتاسر دنیا. از درگاه خداوند متعال علو درجات را برای آن سردار آسمانی و سایر شهیدان همراه ایشان، و سلامتی و طول عمر مقام عظمای ولایت را تمنا داریم.

( ۱ )