مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۳۹ کد خبر : ۶۱۶۳ اخبار تصویری
مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر

بسمه تعالی

با حضور قائم مقام ریاست محترم دانشگاه و جمعی از مسئولان شهرستان اهر، مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر دانشگاه تبریز برگزار شد.

مراسم تودیع دکتر فرزین شهبازی، رییس سابق و معارفه دکتر ذبیح اله نعمتی، رییس جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر با حضور دکتر قاسم زاده، قائم مقام رییس محترم دانشگاه تبریز، با شرکت مسئولین شهرستان اهر و دانشگاهیان در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در مراسمی که روز چهارم شهریورماه در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر برگزار شد، آقای دکتر ذبیح اله نعمتی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر به عنوان رئیس جدید دانشکده معرفی و از تلاش های آقای دکتر فرزین شهبازی در دوران تصدی ریاست این دانشکده قدردانی شد.

در ابتدای این مراسم دکتر شهبازی، رییس سابق دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، گزارش مختصری از عملکرد شش ساله دوران تصدی خود و چالش های موجود در دانشکده ارائه دادند. ایشان ارتقا آموزشکده کشاورزی اهر را به سطح دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر، افزایش تعداد رشته ها از دو رشته در مقطع کاردانی به چهار رشته در مقطع کارشناسی و یک رشته در مقطع کارشناسی ارشد و شروع احداث ساختمان جدید دانشکده را از اهم فعالیت­های خود در دوران   مسئولیت خودشان برشمردند و ادامه کمک های دانشگاه برای تکمیل ساختمان در حال احداث را از مسئولین دانشگاه خواستار شدند. درخصوص چالش های دانشکده با بیان اینکه در دوره مسئولیت ایشان خوابگاههای دولتی جمع شد و این امر سبب مشکلاتی در مسائل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان شده است. چالش دیگر، فضای فیزیکی دانشکده بوده  که هم اکنون کفاف نیازهای اعضای هیئت علمی و دانشجویان  نمی­باشد.

در این مراسم آقای دکتر قاسم زاده، قائم مقام محترم رییس دانشگاه تبریز، ضمن اشاره به مناسبت­های هفته دولت، یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت را گرامی داشتند. ایشان در ادامه به لزوم مراجعه به اسناد بالادستی به منظور شناسایی ماموریت های دانشگاه و انجام تکالیف در قبال این ماموریت ها اشاره کردند. ایشان برنامه ششم توسعه، نقشه جامع علمی کشور، سند اسلامی شدن دانشگاه ها، سند چشم انداز 20 ساله، سند راهبردی گفتمان توسعه نظام آموزشی و پژوهشی کشور، سیاست ها و موضوعات راهبردی در هیات های امنای دانشگاه ها، اصولی از قانون اساسی مرتبط با آموزش عالی، سیاست کلی نظام برای رشد و توسعه علمی کشور، نقشه مهندسی فرهنگی کشور جایگاه اهداف و وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور را از جمله اسناد بالا دستی مرتبط با آموزش عالی کشور برشمردند. ایشان در ادامه سخنان خود افزودند، یکی از اهداف اصلی  دانشگاه تبریز در ارتقا دانشگاه به تراز بین المللی و قرار گرفتن در بین 5 دانشگاه ایران با تراز بین المللیو نهایتاً قرار گیری در بین 200 دانشگاه برتر جهان می­باشد. این برنامه همچنین جزء برنامه­های اقتصاد مقاومتی بوده و تکلیفی است که برای وزارت علوم تعیین شده است که در شهریور ماه سال 95 به دانشگاه­ها ابلاغ شده است. دانشگاه های کشور به منظور قرار گرفتن در این طرح ارتقاء، برنامه های خود را به وزارت علوم ارائه کرده اند که برنامه دانشگاه تبریز مورد موافقت قرار گرفته است. طبق این برنامه 5 دانشگاهی که برنامه های آنها پذیرفته شده است به مدت 10 سال مورد حمایت وزرات علوم قرار گرفته و اعتبارات ویژه ای به آنها اختصاص خواهد یافت. ایشان اظهار داشتند که به منظور رسیدن به این هدف مهم، تمامی اعضای هیئت علمی دانشگاه باید برنامه کاری خود را ارائه دهند و طبق برنامه ارائه شده به وزارت، باید حرکت مستمر انجام شود که لازمه این کار افزایش تولیدات علمی از یک سو و تقویت مهارت و فن بازاریابی و ارتباط با صنعت برای تولیدات علمی از سوی دیگر می باشد.

آقای دکتر قاسم زاده، در پایان سخنان خودشان در این مراسم، از تلاش های دکتر شهبازی در دوران ریاست دانشکده قدردانی نموده و از دکتر نعمتی برای پذیرش این مسولیت قدردانی و آرزوی موفقیت کردند.

دکتر نعمتی، رییس جدید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر،در سخنان خودشان یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت را گرامی داشتند و روز کارمند را به کارکنان خدوم و زحمت کش تبریک گفتند، ایشان ضمن بیان برخی مشکلات و محدودیت های موجود در دانشکده، برخی از برنامه های خود را راستای توسعه دانشکده مطرح کردند.

ایشان با بیان اینکه اعضای هیات علمی و کارمندان محترم، مورد تکریم و احترام قرار خواهند گرفت و برای توسعه دانشکده تلاش خواهند کرد، وی با بیان اینکه در سالهای آتی تلاش خواهد شد مقاطع تحصیلات تکمیلی برای رشته های موجود، ایجاد رشته های جدید به ویژه رشته هایی که به صورت بین رشته ای و مورد نیاز منطقه باشند، ایجاد شود، علاوه بر این، راه اندازی هسته های پژوهشی عسل و فراورده های آن، گیاهان دارویی، حیات وحش منابع طبیعی و جنگل، تشویق اعضای هیئت علمی به ایجاد ارتباط با سازمان ها و ادارات اجرایی و اجرای طرح های پژوهشی مشترک با سازمانهای ملی و بین المللی، راه اندازی مجله علمی و ترویجی، تلاش برای تکمیل و افتتاح ساختمان جدید دانشکده و راه اندازی دستگاههای گرانقیمت آزمایشگاهی مثل دستگاه کجلدال و GC-Mass و غیره را از جمله برنامه های خود در آینده اعلام کردند.

در پایان مراسم، حکم انتصاب دکتر ذبیح اله نعمتی به عنوان رییس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر توسط قائم مقام محترم دانشگاه دکتر قاسم زاده به ایشان اهدا شد و از تلاش های دکتر شهبازی قدردانی بعمل آمد.