نایب قهرمانی تیم کارکنان دانشکده در مسابقات والیبال دانشگاه تبریز

۲۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۲۳:۵۱ کد : ۶۷۱۸ اخبار تصویری
نایب قهرمانی تیم کارکنان دانشکده در مسابقات والیبال دانشگاه تبریز

تیم والیبال کارکنان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر موفق به کسب مقام نایب قهرمانی  مسابقات والیبال دانشگاه تبریز گردید. این مسابقات همه ساله به مناسبت فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در چند رشته ورزشی و با هدف ایجاد شور و نشاط و شادابی و همدلی میان اقشار مختلف کارکنان دانشگاه تبریز برگزار می‌گردد. در این دوره از مسابقات 12 تیم از دانشکده ها و واحدهای مختلف دانشگاه شرکت داشتند که تیم والیبال دانشکده برای سومین سال متوالی به فینال مسابقات راه یافت. شایان ذکر است که تیم والیبال دانشکده در سه دوره اخیر با کسب یک عنوان قهرمانی و دو عنوان نایب قهرمانی همواره از تیمهای برتر مسابقات بوده است. ضمن تبریک این موفقیت به تمامی کارکنان و دانشجویان دانشکده، از حمایتهای ریاست محترم دانشکده در جهت شرکت هر چه بهتر تیمهای ورزشی در این دوره از مسابقات تشکر و قدردانی می گردد.