مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۱ کد : ۹۴۴۲ اطلاعیه ها
بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، با اجرای مراسمی دانش آموختگی خود را جشن گرفتند.

مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر با هدف ایجاد فضایی به یادماندنی با حضور دانش آموختگان، خانواده‌های آن‌ها و استادان و کارکنان دانشکده روز سه شنبه 10 اردیبهشت ماه 1398 برگزار گردید. مراسم دانش آموختگی دانشجویان توسط دانشکده با حمایتهای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی، تشکلهای فرهنگی دانشکده از قبیل جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده (جاد)، بسیج دانشجویی و انجمنهای علمی برگزار شد.

این مراسم با تلاوتی ایاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران به صورت رسمی آغاز شد.

در ابتدا مشاور فرهنگی دانشکده، جناب آقای دکتر قنبری، ضمن عرض خیر مقدم به کلیه حضار ومیهمانان، از کلیه حامیان مادی و معنوی مراسم تشکر کرد و سپس قبولی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد با سهمیه استعدادهای درخشان را تبریک گفتند.

سپس مجری محترم، ریاست محترم دانشکده، جناب آقای دکتر نعمتی را جهت ایراد سخنرانی به مناسبت فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده دعوت نمودند. ایشان ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان و خانواده های آنها سخنرانی خود را با اهمیت ایمان و اخلاق در زندگی فردی درکنار علم افراد شروع کردند. ایشان ایمان و اخلاق را زینت بخش زندگی بشر عنوان کردند. در این برنامه از دانشجویان برتر علمی به ترتیب نفرات اول دوم وسوم هر رشته تحصیلی ودانشجویان فعال فرهنگی  دانشجویان کارآفرین وانجمن های علمی تقدیر وتشکر گردید وهمچنین از کلیه ی دانشجویان فارغ التحصیل با اهداء یک شاخه گل ولوح دانش آموختگی باآرزوی موفقیت تقدیر شد.