اطلاعیه مزایده واگذاری زمین زراعی جهت کشت محصولات زراعی دیم یکساله

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۶ کد : ۱۰۰۵۲ اطلاعیه ها

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر وابسته به دانشگاه تبریز در نظر دارد اراضی کشاورزی خود واقع در اراضی روستای  نقاره کوب در کیلومتر 15 جاده مشکین شهر حدود 18 هکتار را جهت کشت محصولات غلات دیم یکساله  از طریق مزایده به افراد حقیقی و حقوقی واجد شرایط واگذار نماید. لذا متقاضیان می توانند پیشنهادات خود را بصورت کتبی در پاکت سربسته از تاریخ 98/05/06 در ساعات اداری به غیر از روزهای پنج­شنبه و تعطیل به مدت 10 روز کاری به دفتر دانشکده واقع در جنب فرمانداری اهر تحویل دهند. هزینه های مربوط به آگهی مزایده بر عهده برنده مزایده خواهد بود. ضمنا جهت اطلاعات بیشتر با شماره 44232372 تماس بگیرید.

بدیهی است صرف شرکت در مزایده و ارائه پیشنهاد ایجاد حق برای شرکت کننده و ایجاد تکلیف یا سلب اختیار برای دانشکده نمی نماید و دانشکده مجاز می باشد در چهارچوب ضوابط و مقررات مربوطه و با عنایت به صرفه و صلاح دانشکده هر یک از پیشنهادها را قبول یا رد نماید.

مدیریت دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر