کسب مقام اول تیم فوتسال اساتید دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر-گرامیداشت دهه مبارک فجر در دانشگاه تبریز

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۸ کد : ۱۹۲۷۴ اخبار تصویری
مسابقات ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه تبریز گرامیداشت دهه‌ی مبارک فجر با معرفی تیم‌های برتر در رشته‌های مختلف به کار خود پایان داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این دوره از مسابقات در دو بخش برادران و خواهران در ۹رشته‌ی ورزشی و با حضور ۳۸۰ ورزشکار از نهم بهمن ماه آغاز شد و در شانزدهم اسفندماه به ایستگاه پایانی رسید. در بخش برادران ۳۵۰ ورزشکار در هفت رشته‌ی ورزشی شامل فوتسال اساتید، فوتسال کارکنان، والیبال اساتید وکارکنان، شنا، تیراندازی، بدمینتون و شطرنج با یکدیگر به رقابت پرداختند. در رشته‌ی فوتسال اساتید در مجموع پنج تیم شرکت کرده بودند که در نهایت تیم‌ فوتسال کشاورزی و منابع طبیعی اهر بر سکوی نخست ایستاد و تیم‌های علوم تربیتی و علوم انسانی به ترتیب دوم و سوم شدند.