مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۸

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۹۷۰۰ اخبار تصویری
مراسم جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۸

جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی 98 که شامل چهار گروه آموزشی صنایع غذایی، علوم دامی، باغبانی و علوم و مهندسی جنگل است در مورخه 1402/02/25 در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اهر با حضور ریاست، معاونین دانشکده و مسئول محترم حراست، اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید.پس از شروع با تلاوت آیات قرآن کریم و نواخته شدن سرود ملی جمهوری اسلامی رئیس محترم دانشکده جناب آقای دکتر سبزی با عرض خیر مقدم خدمت میهمانان و دانشجویان و گرامیداشت این جشن اشاره نمودند که فارغ التحصیلی پایان تحصیل و فراغت از تحصیل نمی باشد. ایشان فرمودند: دانشجویان و دانش آموختگان بازوهای محرک جامعه برای تولید هستند و چشم امید جامعه امروز به جوانان فعالی است که علم خود را در میدان عمل به کار بستند و با توجه به اینکه پتانسیل در درآمدزایی و اشتغال آفرینی در این رشته ها بسیار بالا است دانشجویان هر کدام نقش بسزایی در تولید کار آفرینی و به تبع آن مهار تورم می توانند داشته باشند.

در این مراسم از کلیه دانش آموختگان چهار گروه آموزشی با اهدای لوح یاد بود و شاخ گل تقدیر شد. همچنین از نفرات برتر و دانشجویان ممتاز هر رشته آموزشی و اعضای انجمن های علمی دانشجویی تقدیر به عمل آمد. بعلاوه، به دانشجویان متاهل جهت ترویج فرهنگ ازدواج دانشجویی هدایایی تقدیم شد.  تقدیر از نفرات برگزیده فرهنگی در شاخه های متعدد کرسی های آزاد اندیشی و مسابقات کتابخوانی در دو گروه دانشجویی و کارمندی نیز از دیگر برنامه های این مراسم بود.