درخشش انجمن های علمی دانشجویی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۳ کد : ۱۹۷۰۲ اخبار تصویری

شانزدهمین جشنواره بین المللی حرکت  بخش درون دانشگاهی در دانشگاه تبریز برگزار شد.
این جشنواره در دو بخش نمایشگاهی و رقابتی  از 17 تا 20 اردیبهشت ماه در محل نگارخانه شهید آوینی واقع در ساختمان شهید باکری برگزار شد.
بخش نمایشگاهی شامل غرفه برتر از دید داوران - غرفه برتر از دید بازدید کنندگان در بخش نمایشگاهی انجمن های علمی توانمندی و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشته و ضمن معرفی انجمن علمی و رشته تحصیلی خود از بین دانشجویان مستعد عضو گیری خواهند کرد.
در بخش رقابتی انجمن های علمی دانشجویی آثار و فعالیتهای یکسال گذشته خود را در زمینه های اختراع, محتوای دیجیتال، کارآفرینی، خلاق، نشریه، تالیف و ترجمه کتاب، مسابقه و انجمن علمی برتر رقابت کردند.

از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر چهار انجمن علمی دانشجویی حضور یافت که از میان آنها سه انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی جنگل (انجمن علمی برتر)، علوم و مهندسی باغبانی و علوم و مهندسی صنایع غذایی (انجمن ­های برگزیده در بخش کارآفرینی) موفق به کسب رتبه برتر شدند.