تجلیل از بانوان شاغل دانشکده به مناسبت روز زن

۱۶ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۵ ۸

«خُلِقَ نُورُ فَاطِمَةَ «علیه سلام» قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَ الْأَرْضَ وَ السَّمَاءَ»

«نور فاطمه سلام الله علیها پیش از خلقت زمین و آسمان آفریده شده است»

بسمه تعالی

به مناسبت ولادت با سعادت بزرگ بانوی اسلام صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها، در جلسه­ ای رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر از بانوان شاغل در دانشکده تجلیل نمودند. ایشان در این جلسه با اشاره به عظمت حضرت زهرا سلام الله و بیان مقام نورانیت آن بانوی بزرگ به مقام شامخ زن اشاره کردند. آقای دکتر سبزی با اشاره به کتاب جلوه نور پرتویی از فضائل معنوی حضرت فاطمه زهرا (س)، فرمودند فاطمه زهرا (س) زهره زهرایی است. حوراء انسیه ­ای است که خداوند پیش از خلقت آدم ابوالبشر (ع) وی را از نور خویش آفرید و در زیر ساق عرش خود جای داد و پیوسته به تقدیس و تهلیل و تحمید حضرت حق مشغول بودند. فاطمه (س) تنها دختری بوند که پدری همچون رسول الله داشتند و خداوند بهتر از او را خلق ننموده است.

ایشان پس از پایان مطالب از بانوان دانشکده با اهداء شاخه گل تقدیر و تشکر کردند.

تجلیل از بانوان شاغل دانشکده به مناسبت روز زن