کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال دانشکده و نفر سومی در مسابقات تیراندازی

۲۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۶ ۵

مسابقات ورزشی جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه کارکنان و اساتید مرد دانشگاه تبریز با معرفی و تجلیل از نفرات و تیم های برتر به کار خود پایان داد.
مسابقات والیبال با شرکت 12 تیم  برگزار شد که در نهایت تیم امور فنی مقام اول را بدست آورد. تیم های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر و امور دانشجویان مقام دوم و سوم را کسب کردند.

در مسابقات تیراندازی رده سنی زیر 50 سال نیز دکتر امید فتحی زاده از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر  مقام  سوم را کسب کردند.
اختتامیه این مسابقات روز دوشنبه 23 بهمن ماه در سالن والیبال مجموعه ژیمنازیوم با اهدای کاپ های قهرمانی و اهدای جوایز به نفرات و تیم های برتر برگزار شد.
مسابقات ورزشی جام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه تبریز در 5 رشته ورزشی برادران و 4 رشته ورزشی خواهران با مشارکت نزدیک به 400 نفر برگزار شد.

کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال دانشکده و نفر سومی در مسابقات تیراندازی