حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی روز جهانی قدس

۲۳ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۵ کد : ۳۸۱۳
حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه تبریز در راهپیمایی روز جهانی قدس
دکتر محمد رضا پور محمدی، رییس دانشگاه تبریز با صدور پیامی از حضور گسترده دانشگاهیان این دانشگاه در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در قسمتی از پیام رییس دانشگاه تبریز آمده است: حضور حماسی و بی نظیر دانشگاهیان در راهپیمایی روز جهانی قدس، اعلام همبستگی با مردم بی دفاع فلسطین و محور مقاومت و نیز حمایت از سربازان جبهه مذاکرات هسته ای است.
همچنین در بخش دیگر این پیام تصریح شده است: دانشگاهیان دانشگاه تبریز همچون سال های گذشته و همگام با دیگر اقشار مردم تبریز در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت و بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تجدید پیمان کردند.
این گزارش حاکی است: در این راهپیمایی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز  با حضور در مسجد بزرگ این دانشگاه و حرکت به سمت مرکز اصلی تجمع این راهپیمایی و با سر دادن شعارهایی علیه رژیم غاصب صهیونیستی و استکبار جهانی ضمن حمایت از مردم مظلوم فلسطین، فریاد دفاع از آزادگی و حق خواهی خود را به گوش جهانیان رساندند.