فراخوان واگذاری پروژه های فاز یک طرح کلان ملی مدیریت جامع حوزه های آبخیز کشور (1394)

۲۷ فروردین ۱۳۹۴ | ۰۳:۳۷ کد : ۳۸۱۵ اطلاعیه ها

در راستای اجرای تعدادی از پروژه­ های فاز یک طرح کلان ملی مدیریت جامع حوزه ­های آبخیز کشور، زیر پروژه های پروژه­  " منطقه­ بندی آبخیزهای کشور بر اساس معیارهای مناسب" در قالب موضوع ویژه و سمینار دکتری و پایان­نامه کارشناسی ارشد زیر نظراساتید محترم واگذار می­گردد. لذا اساتید و دانشجویان محترم داخل ویا خارج از کشور با همکاری کارشناسان بخش های اجرایی و تحقیقاتی می­توانند پیشنهادیه های خود را به دبیرخانه طرح ارسال نمایند. در نظر است برای هر زیرپروژه در چارچوب مقررات مالی طرح از طریق موسسه متبوع با استاد راهنمای مربوط قرارداد مشخص منعقد گردد.

علاقمندان می­توانند لیست کامل زیر پروژه ­ها و شرایط مشارکت در آنها را از  اینجا  دانلود نمایند.

شایان ذکر است دکتر فرزین شهبازی به نمایندگی از طرف دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر یکی از اعضای انجام پروژه­ های طرح کلان ملی حوزه ­های آبخیز کشور می­باشد.