انتخاب دکتر مقصود بشارتی به عنوان دانشجوی نمونه کشور

۱۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۵ کد : ۳۸۲۱
در بیست و دومین دوره انتخاب دانشجوی نمونه کشوری، دکتر مقصود بشارتی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر و دانشجوی سابق دانشگاه تبریز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در سال 92 انتخاب گردید. کسب این رتبه ارزشمند را به ایشان، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک گفته و از درگاه ایزد منان تداوم موفقیتها در تمامی عرصه ها را برای ابن همکار گرامی مسئلت داریم.
در بیست و دومین دوره انتخاب دانشجوی نمونه کشوری، دکتر مقصود بشارتی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر  و دانشجوی سابق دانشگاه تبریز به عنوان دانشجوی نمونه کشوری در سال 92 انتخاب گردید. کسب این رتبه ارزشمند را به ایشان، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک گفته و از درگاه ایزد منان تداوم موفقیتها در تمامی عرصه ها را برای  ابن همکار گرامی مسئلت داریم.