انتخاب دکتر ذبیح الله نعمتی به عنوان مدرس نمونه دانشگاه تبریز

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۰ کد : ۳۸۳۴
انتخاب دکتر ذبیح الله نعمتی به عنوان مدرس نمونه دانشگاه تبریز
در مراسم بزرگداشت روز معلم  از دکتر ذبیح الله نعمتی عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهربه عنوان یکی از مدرسان نمونه دانشگاه تبریز تجلیل به عمل آمد. در این مراسم که در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار گردید، مجموعا از 28 استاد و 6 کارشناس نمونه آزمایشگاه دانشگاه تبریز تجلیل بعمل آمد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در این مراسم با تشریح وظایف و مسئولیت های معلمان در جامعه گفت: معلمی، حرفه ای مقدس و شغل انبیاء الهی معرفی شده است و معلمان هدایتگری جامعه را برعهده دارند که با هیچ شغل دیگری قابل مقیاس نیست. دکتر محمدرضا پورمحمدی، داشتن تقوا و نظم را برای موفقیت در هر حرفه ای ضروری دانست و افزود: در سال جدید که از سوی مقام معظم رهبری به همدلی و همزبانی دولت و ملت مزین شده، با کمک همه آحاد جامعه و مسئولان برای توسعه همه جانبه کشور، در عرصه آموزش و پژوهش تلاش خواهیم کرد. ضمن تبریک این موفقیت به همکار گرامی جناب آقای دکتر نعمتی، توفیقات روز افزون ایشان را د رتمامی عرصه ها از خداوند منان مسئلت می نماییم.