پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در سه گرایش تغذیه دام، ژنتیک و اصلاح دام و فیزیولوژی دام

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۶ کد : ۳۸۳۶
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر از ابتدای سال تحصیلی 94-93  در سه گرایش تغذیه دام، ژنتیک و اصلاح دام و فیزیولوژی دام در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. شایان ذکر است که این دانشکده از ابتدای سال تحصیلی 93-92 برای دو سال متوالی در گرایش تغذیه دام اقدام به پذیرش دانشجو نموده است و دو گرایش ژنتیک و اصلاح دام و فیزیولوژی دام نیز از امسال با مجوز صادر شده از سوی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به رشته های کارشناسی ارشد دانشکده افزوده شده است. ضمن تقدیر از تلاشهای مضاعف و پیگیریهای مستمر ریاست محترم دانشکده در ایجاد رشته های جدید، امید است شاهد استمرار پیشرفتهای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر در تمامی عرصه ها باشیم.