فراخوان جذب دانشجویان حائز شرایط جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان

۲۷ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۳ کد : ۳۸۴۰
فراخوان جذب دانشجویان حائز شرایط جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان
به اطلاع دانشجویان محترم مقاطع سه گانه دانشگاه تبریز می رساند برای بهره مندی از جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان (صرفا دانشجویان دانشگاه تبریز)به سایت bmn.ir   مراجعه و ضمن مطالعه دقیق آیین نامه مربوطه در صورت اطمینان از احراز شرایط و کسب امتیاز لازم مطابق جدول ذیل ،در سامانه ثریا ثبت نام اولیه انجام داده و اصل مدارک بارگزاری شده در سامانه را جهت کنترل نهایی به این دفتر ارائه نمایید .بدیهی است متقاضیانی که مدارک آنها ناقص و یا فاقد وجاهت قانونی بوده باشد از معرفی آنها به بنیاد ملی نخبگان جلوگیری بعمل خواهد آمد .
تذکر:
- قبل از بارگزاری مدارک و مقالات و..... آیین نامه را به دقت مطالعه نمایید.
- بعدا ز اطمینان از کسب حداقل امتیاز در مقطع تحصیلی یاد شده اقدام به ثبت نام نمائید.
- متقاضیان استفاده از این تسهیلات می بایست دانشجو و درحال تحصیل بوده وحداقل یک سال فارغ التحصیل نباشند.
- زمان بندی استفاده از این شرایط از اول مهر 94 تا آخر شهریور 95 می باشد.
جدول امتیازات:
کارشناسی : سال اول 120 سال دوم 140 سال سوم 160و سال چهارم 180 امتیاز کسب نمایند.
کارشناسی ارشد: سال اول ذ50 سال دوم 100 امتیاز
دکتری : سال اول 220 سال دوم 280 سال سوم 340 و سال چهارم 410 امتیاز کسب نمایند.
در صورت هرگونه ابهام با بنیاد ملی نخبگان استان و یا شهرستان تهران تماس حاصل فرمایید.