بازدید مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر

۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۶:۳۶ کد : ۳۸۴۹

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا خدیوی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­های استان و هیات همراه در روز سه شنبه مورخ 31/1/95 از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر بازدید نمودند. در ابتدا ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم گزارش اجمالی از سابقه فعالیت­های آموزشی و پژوهشی، وضعیت موجود و برنامه­ های آتی دانشکده ارایه نمودند. سپس جلسه هم اندیشی با حضور و مشارکت اعضاء محترم هیات علمی دانشکده در رابطه با موضوعات و مسائل روز به ویژه بحث اقتصاد مقاومتی و نقش همکاران محترم در آن و همچنین کاربردی نمودن پژوهش و تحقیقات برگزار گردید و اعضا محترم هیات علمی نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نمودند. در ادامه برنامه­ بازدید، مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه­های استان و هیات همراه در جمع صمیمی دانشجویان دانشکده حضور یافته ضمن برررسی و پاسخگویی به سوالات آنان، روند اعزام دانشجویان به عتبات عالیات همچنین برنامه­ های نهاد در رابطه با ازدواج دانشجویی را تشریح کردند. حاج آقا خدیوی و هیات همراه با حضور در مسجد  حاج معین که در مجاورت دانشکده واقع شده است ضمن شرکت در نماز جماعت با امام جمعه محترم و محبوب شهرستان اهر حجه ­الاسلام والمسلمین حاج جواد حاجی­زاده نیز دیدار و گفتگو نمودند.