کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد رشته جنگلداری توسط آقای احمد عباس نژاد

۰۳ تیر ۱۳۹۵ | ۱۷:۰۲ کد : ۳۸۵۶
کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد رشته جنگلداری توسط آقای احمد عباس نژاد
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA آقای احمد عباس نژاد دانشجوی رشته جنگلداری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر موفق به کسب رتبه اول آزمون کارشناسی ارشد رشته جنگلداری سال 95 گردید. شایان ذکر است Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA اولین دوره فارغ­ التحصیلی دانشجویان رشته جنگلداری دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر وابسته به دانشگاه تبریز در همین سال اتفاق افتاده و کسب چنین رتبه­ ای در بین دانشجویان رشته جنگلداری که در بسیاری از دانشگاه­های مشهور کشور مانند تربیت مدرس، تهران، گرگان، ارومیه و .... مشغول به تحصیل می­باشند قطعاً موفقیت بزرگی برای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر به شمار می رود. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA علاوه بر این تعدادی از دانشجویان این دانشکده نیز رتبه­ های تک رقمی و یا دو رقمی کسب نموده ­اند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA همچنین تعداد 7 نفر از دانشجویان رشته جنگلداری، 10 نفر از دانشجویان رشته علوم دامی و 10 نفر از دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی نیز مجاز به انتخاب رشته و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد گردیده­ اند.