اطلاعیه ثبت نام ورودی های جدید

۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | ۲۱:۲۳ کد : ۶۱۶۲ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال 96 می رساند:

1- زمان ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه مورخه 96/6/15 الی  16 /96/6 می باشد.

2- دانشجویان جدیدالورود توجه داشته باشند که مراحل ثبت نام اینترنتی را به طور کامل انجام داده و کد رهگیری دریافت نمایند(دانشجویان نوبت دوم و پردیس بدون پرداخت شهریه ثابت، نمی توانند کد رهگیری دریافت نمایند). در زمان تحویل مدارک به دانشکده مربوطه مراجعه و کد رهگیری را تحویل نمایند .

3- مراحل ثبت نام اینترنتی(سایت دانشگاه تبریز- قسمت دانشجویان-سیستم ثبت نام اینترنتی سماء- نوع کاربری را روی دانشجویان جدیدالورود قرار داده - نام کاربری : کد ملی و رمز: شماره داوطلبی)

4- تحویل اصل مدارک به دانشکده:

دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد سال96میتوانند مدارک خود را از مورخه 25 و26 شهریور96 و همزمان با شروع کلاسها منطبق بر تقویم آموزشی دانشگاه، به دانشکده مربوطه تحویل نمایند.

* مدارک درخواستی طبق دستورالعمل ثبت نامی که در آدرس سایت آموزش زیردرج شده است:

http:\\Education.tabrizu.ac.ir

Aa ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۴
با سلام سایتتون خیلی فعاله،چشم نخورین ایشاا.....
پاسخ مدیر سایت ۱۹ شهریور ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۲

با سلام. لینک ثبت نام دانشجویان جدید الورود در سایت دانشکده نیز قرار داده شد. هر چند این لینک در وبسایت اصلی دانشگاه تبریز وجود داشت.

با تشکر