گزارش تصویری برگزاری مراسم روز درختکاری با حضور ریاست دانشکده و جمعی از همکاران دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر

۰۵ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۴ کد : ۷۱۹۳ اطلاعیه ها

حضرت رسول (ص) فرمودند:

خداوند درخت را برای انسان آفرید، از این رو باید درخت را بکارد، آن را آبیاری کند و در حفظ آن بکوشد.

بخشی از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت درختکاری:

من از مردم خواهش می­کنم که درخت را پاس بدارند و فضای سبز را اهمیت بدهند. "هر ایرانی یک درخت" که گفته می­شود و در زبانها هست، شعار خوبی است، سعی کنند در این ایام – که ایام درختکاری و فصل درختکاری است – هرچه میتوانند کاشت درخت را افزایش بدهند.

پیرو فرمایشات حضرت رسول اکرم (ص) و مقام معظم رهبری در مورد اهمیت درختکاری و لزوم توجه به فرمایشات آن بزرگوار، مراسم هفته درختکاری با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در محوطه ساختمان جدید دانشکده برگزار گردید.