آگهی مناقصه طبخ و توزیع غذای دانشجویی

۲۷ تیر ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۳ کد : ۷۴۰۳ اطلاعیه ها
آگهی مناقصه طبخ و توزیع غذای دانشجویی

آگهی مناقصه  طبخ و توزیع غذای دانشجویی

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر وابسته به دانشگاه تبریز در نظر دارد کلیه خدمات طبخ و توزیع غذای دانشجویی در سال  98-97 را از طریق مناقصه  به پیمانکار حقوقی واجد شرایط طبق مقرات عمومی دولتی (شرکت دارای صلاحیت از اداره کار و دارای اساسنامه و ارائه ضمانت نامه بانکی  برای قرارداد منعقده) واگذار نماید . توضیح اینکه پخت و  پز و سرو  غذا در محل غذاخوری پیمانکار (ترجیحا نزدیک به محل دانشکده)خواهد بود ضمنا تعداد دانشجویان حدود 250 نفر(برادران100 نفر وخواهران 150نفر) دارای تعداد و منوی متفاوت خواهد بود. هزینه های مربوط به آگهی مناقصه برعهده برنده مناقصه خواهد بود. متقاضیان لازم است قیمت پیشنهادی خود را به صورت شفاف در داخل پاکت بسته به همراه اسناد قید شده از تاریخ 20/05/97 به مدت  3 روز کاری به دفتر دانشکده واقع در جنب فرمانداری تحویل نمایند.

ضمنا فرم­های مورد نیاز جهت شرکت در مناقصه از طریق لینک زیر قابل دریافت می­باشد.

دانلود فرم­های شرکت در مناقصه