تبریک روز دانشجو

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۸ کد : ۸۲۷۰ اطلاعیه ها
تبریک روز دانشجو

بدون شکّ، نعمت بزرگ استقلال و آزادی و امنیت پایدار امروز کشورمان مرهون مجاهدت و فداکاری جوانان و دانشمندان بزرگواری است که با خون خود نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

آن نهال که امروزه به درختی تنومند و استوار تبدیل شده، حال به دست شما عزیزان سپرده شده است و این مسئولیتی بس سنگین و بزرگ است که همه ملّت و بخصوص شما دانشجویان مسلمان که به حق سردمداران پیشرفت و ترقّی این کشور هستید، در قبال آن وظیفه دارید.

دانشجو، کانون جویندگی و یابندگی است که بهاری ترین روزهای زندگی خود را صرف حرکت و جنبش می کند و از افیانوس پر تلاطم دانش گوهر سرافرازی و استقلال میهن خویش را به ارمغان می آورد. فرا رسیدن روز دانشجو بر مجاهدان سنگرهای دانش و بینش دانشجویان باایمان و حقیقت جوی ایران اسلامی گرامی باد .